Onze media

In samenwerking met Martix BV hebben wij 3 prachtige domeinnamen tot ons beschikking. Het gaat om de domeinnamen Gratis.nl, Korting.nl en Aanbieding.nl. Dit zijn prachtige domeinnamen met een sterkte ranking en zeer rijke domein history. 

Gratis.nl

Gratis.nl

Gratis.nl is al sinds 1996 het grootste online platform voor gratis artikelen. Met Gratis.nl voorzien wij ruim 130.000 slimme Nederlanders met gratis acties, aanbiedingen en andere interessante acties. Hierbij genereren wij dagelijks honderden sales en leads voor adverteerders.

Gratis.nl is dan ook uitermate geschikt om adverteerders een salesboost te geven. Dit kan in de vorm van een text-advertentie, banner, Social Media vermelding of (dedicated) nieuwsbrief. Door te adverteren op Gratis.nl kun je een groei in bezoekers, sales of leads verwachten.

Korting.nl

Korting.nl

Als het niet gratis is, dan betalen wij als Nederlander natuurlijk zo min mogelijk voor het product. En hier gebruiken wij Korting.nl voor. Door dagelijks voor de bezoeker op de zoek te gaan naar de beste kortingsacties- en codes, kunnen de bezoekers maximaal profiteren van al hun aankopen.

Korting.nl was de eerste kortingswebsite van Nederland en is dan ook bij velen bekend. Dus wil je een korting scoren? Korting.nl is jouw portal voor een flinke korting bij jou favoriete winkel(s).

Aanbieding.nl

Aanbieding.nl

Ben je op zoek naar een vette aanbieding voor een koelkast, telefoon, televisie of wil je gewoon korting bij je energieleverancier? Op Aanbieding.nl plaatsen wij alle aanbiedingen die over het internet zwerven. Hiermee bespaar je dus flink op al je aankopen, zelfs als je er nog niet van op de hoogte bent.

Het verschil met Korting.nl is dat wij op Aanbieding.nl geen kortingscodes plaatsen. Wat wij daarentegen wel doen is de prijs van producten vergelijken bij verschillende webshops zodat de bezoeker eenvoudig de voordeligste keuze kan maken. Wel zo handig vinden wij.

Receptenbundel.nl

Receptenbundel.nl

Op Receptenbundel.nl vind je een verzameling van allerlei gratis recepten. Hierbij kun je denken aan ontbijt en lunch recepten, maar ook aan taart recepten. Inmiddels staan er meer dan 800 recepten op de site! Dus weet je niet wat je vanavond moet koken? Klik dan door de verschillende categorie├źn en ga op zoek naar jouw ideale recept.

Mijnuitvaartverzekeringvergelijken.nl

Mijnuitvaartverzekeringvergelijken.nl

Het is een hele mond vol, maar op Mijnuitvaartverzekeringvergelijken.nl vergelijken wij de premies van de 5 grootste uitvaartverzorgers. Dit zijn Ardanta, Dela, Monuta, Yarden en Nuvema. Zo kan je binnen 2 minuten de verschillende pakketten vergelijken op prijs en voorwaarden en direct je uitvaartverzekering afsluiten.

Onlineboekhoudingvergelijken.nl

Onlineboekhoudingvergelijken.nl

Als je een eigen bedrijf start, dan krijg je te maken met administratie. Ondanks dat de administratie nog meevalt wil je dit toch zo eenvoudig mogelijk regelen. Via Onlineboekhoudenvergelijking.nl leer meer over boekhouden en welke verschillende pakketten er beschikbaar zijn. Vergelijk de pakketten onderling met elkaar en ontdek de voordelen. Automatiseren van je boekhouding scheelt een hoop tijd en energie.

Gratis.nl

Korting.nl

Aanbieding.nl