Nr 1. in Affiliate Marketing

Over ons

Liondeals verzorgt de exploitatie van meerdere website’s en zoekt naar meer markten waar transparantie nodig is. Zo verzorgen wij de content, plaatsen wij berichten op Social Media, versturen wij nieuwsbrieven en onderhouden wij contact met alle deelnemende partijen. Liondeals is een vrij nieuwe naam in het affiliate wereldje, maar verzorgt al sinds 2010 de content van grote affiliate website’s met duizenden bezoekers per dag.

Missie

Wij willen met onze website’s een toegevoegde waarde bieden voor bezoekers door één plaats in te richten waar je alle gratis acties, kortingen en aanbiedingen kunt vinden. Dit willen wij bereiken met onze website’s Gratis.nl, Korting.nl en Aanbieding.nl.

Visie

Gratis.nl is de grootste gratis website die over het internet zwerft, maar dit is ook een doel die wij voor ogen hebben met Korting.nl en Aanbieding.nl. Daarnaast zijn er nog voldoende financiële producten en dagaanbiedingen waar wij nog geen rol in hebben. Wij willen ook graag in deze markten stappen.

Zo zijn wij begonnen

De kortingen en aanbiedingen vliegen je om het oren. Je hoeft de televisie maar aan te zetten of er komt wel een reclame voorbij. Hetzelfde geldt voor de radio en natuurlijk het internet. Elke webshop heeft immers wel een sales-pagina of een te gekke aanbieding die je niet mis wilt lopen. Door de vele aanbiedingen, kortingen en gratis acties die over het internet zwerven raak je al snel de weg kwijt. Tijd voor rust door alle aanbiedingen, kortingen en gratis acties te bundelen op handige website’s. Zo zijn de website’s Gratis.nl, Korting.nl en Aanbieding.nl geboren. Op deze website’s bundelen wij alle gerelateerde content voor onze bezoekers zodat ze direct alle actie kunnen vinden.